Voetklachten tijdens of na het wandelen?

Wandelt u  graag maar ervaart u tijdens het wandelen wel eens pijn aan uw voeten? Of klachten aan enkel, knie, heup of rug? Dan is het  heel goed mogelijk dat deze pijn veroorzaakt wordt door een verkeerde stand van uw voeten. Een podotherapeut van AV Voetzorg kan deze voetklachten in de meeste gevallen snel verhelpen.  Zonde toch, om tijdens het wandelen onnodig met klachten door te blijven lopen, i.p.v. optimaal te genieten van de prachtige natuur.

Wat te doen?
U kunt (zonder verwijzing) rechtstreeks een afspraak bij ons maken. Tijdens het eerste bezoek aan onze praktijk bespreken wij samen met u uw klacht, om zo een goed en helder beeld te krijgen van uw mogelijke voetproblemen en/of andere klachten. Daarna volgt er een voetonderzoek en maken wij een onder andere scan van uw voeten. Met behulp van een scan kunnen we digitaal uw voeten analyseren.

Onze oplossing
Podotherapie kent diverse behandelmethoden. Behalve met  orthopedische/ podotherapeutische of CadCAM zolen kunnen wij ook met een therapie van vilt drukplekken in uw wandelschoenen verminderen. 

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak!

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief