Online een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij AV Voetzorg? Leest u dan eerst dit nieuwsbericht: 

Indien u één van de vragen in het nieuwsbericht met ja kunt beantwoorden, neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk: Tel: 0475 21 56 21

Anders kunt u eenvoudig via onderstaande button een afspraak inplannen. U volgt vervolgens de instructies van James Software om in te loggen. Nieuwe cliënten ontvangen een inlogcode tijdens hun eerste bezoek aan onze praktijk. Bestaande cliënten kunnen een inlogcode aanvragen via de mail: [email protected] (in de onderwerpregel kunt u aangeven dat u een inlogcode wilt aanvragen, wij sturen u deze zo snel mogelijk toe).

Telefonisch een afspraak maken

U kunt ons ook mailen of bellen voor het maken van een afspraak. Wij zijn op maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdagochtend van 8.30 – 12.30 uur.

AV Voetzorg

Hoofdvestiging Paramedisch Centrum herten

Julianaplein 15
6049 BS Herten
0475 21 56 21
[email protected]

Spreekuur

Maandag van 8.30 tot 17.00 uur

Dinsdag van 8.30 tot 20.00 uur

Woensdag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur


Podotherapie is vrij toegankelijk. Deze vrije toegankelijkheid is bepaald door het Ministerie van Volksgezondheid. Dit betekent dat u ook zonder verwijzing een afspraak kunt maken bij de podotherapeut.

Wanneer u zonder verwijzing onze praktijk bezoekt, is de podotherapeut verplicht een korte screening uit te voeren om te zien of er een indicatie bestaat voor podotherapie. Er zijn een aantal wettelijk bepaalde vragen die noodzakelijk zijn om te bepalen of u op de juiste plek bent met uw zorgvraag. De podotherapeut zal deze met u doornemen tijdens de eerste afspraak en daar waar nodig nog enkele vragen stellen ter verduidelijking.

Wanneer uit deze screening blijkt dat er een indicatie voor podotherapie bestaat, is het wettelijk verplicht dat u toestemming geeft voor de start van het onderzoek en de daaruit eventueel volgende behandeling. Deze toestemming vervangt als het ware de schriftelijke verwijzing van de huisarts of andere specialist.