Slippers op maat

Heeft u pijnklachten in slippers? Heeft u altijd problemen met de pasvorm? Steekt er een teen over of heeft u hoge wreven? Kunt u geen leuke passende slippers, sandalen of sloffen vinden voor uw moeilijke voeten? Dan heeft Zlippo de oplossing. 

Zlippo is een therapeutische slipper of sandaal vervaardigd door de podotherapeut en bestaat uit een individueel gemaakt voetbed en een lederen bovendeel (schacht).

Bij Zlippo heeft u de keuze uit vele unieke modellen en vele kleuren en designs. Zlippo heeft een rijk palet aan kleuren voor het overleer, waarbij combinaties van twee of drie kleuren bij diverse modellen mogelijk zijn. Aan u de keuze! Modieuze kleuren en prints voor de dames zoals zilver, lakleer, croco , slang en panterprint. Maar ook stoerdere leersoorten zoals nubuck en grof geprent leer voor de heren.

De trends op gebied van leer en materialen voor de slippers en sandalen worden continue gevolgd. Dit kunnen de nieuwste trends en motieven zijn, maar ook milieuvriendelijke of allergievrije materialen. Zlippo update daarom regelmatig het aanbod aan materialen om zeer bij de tijdse slippers en sandalen te kunnen leveren. Zo blijft een “Zlippo” modieus met behoud van optimaal comfort en van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie neem gerust contact op
0475 21 56 21 of [email protected]