Specialisatie

Orthopedische zolen

Door onze jarenlange ervaring, ook op het gebied van orthopedie, zijn wij in staat om ook orthopedische zolen aan te meten en te maken. Daarmee bieden wij onze cliënten de keuze uit ofwel een podotherapeutische zool of een orthopedische zool. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden én de dagelijkse bezigheden van een cliënt bekijken we samen wat de beste oplossing is. Letterlijk zullen we bekijken wat het beste past!

Cad Cam zolen

Door middel van een LFT footscan wordt er een digitale afdruk van uw voeten gemaakt. De uiteindelijke zolen worden individueel op maat gemaakt aan de hand van deze afdruk.

Diabetische voet

Als iemand diabetes mellitus heeft, zijn voetcomplicaties een veel voorkomend en ernstig gevolg van deze ziekte. De podotherapeuten van
AV Voetzorg zijn speciaal opgeleid om risicofactoren voor het ontstaan van voetwonden op te sporen en te screenen, ook als er nog geen klachten zijn. Mocht er toch een wond aan de voet ontstaan, dan zijn wij meestal in staat deze te behandelen en kunnen zo ernstige problemen voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in wondbehandeling. Uiteraard onderhouden wij nauw contact met de specialist uit het ziekenhuis en verwijzen wij door indien dit naar ons deskundig oordeel nodig is. Bovendien zijn wij geschoold in het geven van specifieke voorlichting met betrekking tot de diabetische voet.

Reuma en voeten

Als gevolg van reuma en artrose kunnen er voetproblemen ontstaan. Voor deze voetklachten bestaan verschillende behandelmethoden. Daarbij is het van belang om te weten dat genezing van reumatische voetklachten helaas niet mogelijk is. AV Voetzorg biedt diverse therapiemogelijkheden aan voor pijnreductie en preventie. Wij bespreken altijd met onze cliënten wat er mogelijk is en hoe we tot de beste oplossing komen.  

Wenst u meer informatie of voorlichting, neem dan gerust contact met ons op!