Terugblik 2021

Het einde van het jaar nodigt weer uit om even terug te blikken…

Dit jaar hebben wij de Zlippo geïntroduceerd, een op maat gemaakte slipper met uw steunzool verwerkt in het voetbed indien nodig correcties om de voet te corrigeren. 

Op deze manier bieden we de oplossing voor de zomerperiode waarin bij warm weer het fijn kan zijn een slipper te dragen en toch de steun en comfort te hebben van de steunzolen. 

Daarnaast zijn we bezig met de introductie van de 3D scan. Zoals u weet staan wij voor kwaliteit en willen iedereen met voetklachten of voet-gerelateerde klachten zo goed mogelijk helpen. Vandaar ook dat we blijven ontwikkelen en leren.

We hebben ook een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen, die inmiddels goed zijn ingewerkt en een mooie bijdrage leveren aan ons team en daardoor aan de cliëntenzorg. 

Onze podotherapeut Jeanine van de Venne mag zich sinds september officieel kinderpodotherapeut noemen. En podotherapeut Renate Swinkels heeft de opleiding Loco Regionale Anesthesie afgerond en kan hierdoor onder plaatselijke verdoving een ingegroeide nagel verwijderen. We zijn bezig om dit te implementeren in de praktijk en verwachten deze behandeling begin 2022 te kunnen toepassen.

In oktober was Angelique Penders al 30 jaar podotherapeut en heeft ze een stapje teruggedaan. Ze is momenteel alleen nog achter de schermen werkzaam.

Onze nieuwsbrief bestaat nu 2 jaar, deze verschijnt 4 à 5x per jaar. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen AV Voetzorg, vergoedingen door zorgverzekeraars, productinformatie, voetklachten, speciale acties enzovoorts. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, kunt u zich inschrijven via onze website: https://www.avvoetzorg.nl/#newsletter

Graag willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons in het afgelopen jaar.
Namens het hele team van AV Voetzorg wensen we u alvast een gelukkig, gezond maar vooral goedlopend goed 2022, want:

Het leven is te mooi om stil te zitten!

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief