2018 Een terugblik op het afgelopen jaar.

2018 Een terugblik op het afgelopen jaar.

Wat is er veel gebeurd dit jaar. Het jaar is de eerste maanden begonnen zoals u dat van ons gewend bent. In februari hebben Angelique en Vivian plannen gemaakt om te gaan samenwerken. Daarna is er veel gebeurd en is het snel gegaan.

Allereerst de oprichting van SchoenGeluk:

Angelique en Vivian trokken de stoute schoenen aan en startten hun eigen concept SchoenGeluk. Omdat we iedere vrouw de schoenen gunnen die haar kunnen bijbenen. Stijlvol, stoer, comfortabel, betaalbaar en chic. Geen concessies, zoals de moderne vrouw ook alles combineert

In onze praktijk zagen wij iedere dag dat de juiste schoen, steun en zorg een groot verschil kunnen maken in beweeglijkheid, gezondheid en het lopen zonder klachten. De beste schoenen, zo zagen we, waren niet altijd de mooiste. Daarom gingen we zelf op zoek en kochten we vanuit onze expertise als podotherapeut schoenen die geen concessies doen aan de uitstraling. We vonden stoere, chique en stijlvolle schoenen; die stuk voor stuk heerlijk zitten. We zijn trots op onze collectie!

Want het oog wil ook wat! Daarom starten we iets nieuws: een schoenenlijn waarin comfort en stijl gecombineerd worden met betaalbare prijzen: SchoenGeluk.

Het leven is te mooi om stil te zitten!

Daarna de oprichting van AV Voetzorg:     

AV Voetzorg is in juli van start gegaan en is een fusie tussen Voetzorg Limburg en Vivian Heijligers Podotherapie. Angelique en Vivian hebben in het verleden al langer samengewerkt en hebben dezelfde achtergrond, visie en handelswijze.

Het was een hele klus om iedereen zo goed mogelijk te informeren, contracten om te zetten i.v.m. andere tenaamstelling en procedures op elkaar af te stemmen en/of te finetunen.

Onze medewerkers en klanten waren enthousiast en zagen de voordelen van deze fusie.

Een beter bereikbaarheid, meer mogelijkheden qua spreekuurlocaties en een avondspreekuur in Melick en in Herten.

Natuurlijk hebben we met z’n allen ook even moeten wennen. Allereerst de nieuwe naam AV Voetzorg, daarnaast wennen aan nieuwe medewerkers, voor sommige mensen een nieuwe stem aan de telefoon. Daarnaast blijven onze podotherapeuten van AV Voetzorg doen waar ze goed in zijn: het verhelpen van uw voetklachten of klachten die daaruit voortkomen. Want: Het leven is leven is te mooi om stil te zitten!

Aankoop nieuwe locatie Amstenrade:

In de eerste helft van dit jaar hebben we een praktijkruimte gekocht in Amstenrade. Inmiddels is hier hard gewerkt om alles operationeel te krijgen. En we zijn bijna zover om onze deuren open te doen. Het nieuwe jaar beginnen we dan ook goed met deze opening van de nieuwe locatie. De eerste afspraken staan reeds gepland.

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons in het afgelopen jaar.
Namens het hele team van AV Voetzorg wensen we u alvast een gelukkig, gezond maar vooral goedlopend goed 2019!

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief