Update m.b.t. het coronavirus COVID-19!

Het kabinet heeft gisteren, 21 april, bekend gemaakt dat de maatregelen tot 20 mei van kracht blijven. Dit betekent dat AV Voetzorg alleen afspraken maakt voor medisch noodzakelijke zorg en voor mensen met ernstige klachten. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en zullen tussen de afspraken extra ruimte in plannen om te desinfecteren en om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. 

Om u zo goed mogelijk te adviseren, hebben we een telefonisch spreekuur ingelast waarbij u direct de podotherapeut aan de lijn krijgt. Op maandag tot en met donderdag kunt u in de ochtend kosteloos bellen met één van onze podotherapeuten tussen 10.00 en 11.00 uur.
Natuurlijk blijven we daarnaast, zoals gebruikelijk, telefonisch en via mail bereikbaar. Heeft u pijn of andere klachten, een vraag of wilt u advies van de podotherapeut? Wij zijn er samen voor u!
T 0475 215621

Als we samen onze verantwoordelijkheid nemen redden we levens! We hopen iedereen na 19 mei weer in goede gezondheid terug te zien. Pas op uzelf, pas op elkaar en blijf gezond!

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief