Angelique Penders

Angelique Penders is opgegroeid als dochter van een orthopedisch schoentechnicus. In 1991 behaalde zij haar diploma als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven en begon zij in het familiebedrijf van haar ouders: Penders Voetzorg. Gedurende 15 jaar werkte zij als podotherapeut in dit bedrijf en zette hier de discipline podotherapie op de kaart. Als inmiddels mede-eigenaar van Penders Voetzorg, stuurde ze uiteindelijk o.m. een team van 10 podotherapeuten en assistenten aan. Daarnaast maakte Angelique deel uit van specialistische voetenteams (met orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen) in het Vie Curie Ziekenhuis in Venlo en het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. In het Laurentius Ziekenhuis in Roermond hield zij een aantal jaren een gezamenlijk voetenspreekuur met de orthopedisch chirurg. 

In  januari 2007 startte Angelique haar eigen praktijk voor podotherapie: Voetzorg Limburg. Mede door haar ruime ervaring als podotherapeut maar ook door haar grote kennis over orthopedie is Angelique in staat om haar cliënten een oplossing op maat te leveren. Bovendien biedt zij haar cliënten de keuze tussen orthopedische en podotherapeutische zolen, afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. 

Vanaf 1 juli 2018 is de fusie met Vivian Heijligers een feit. Onder het motto “Het leven is te mooi om stil te zitten!”, gaan Angelique en Vivian samen gedreven door op de ingeslagen weg.