Links

Uw voet is onze zorg. In onze praktijk zien wij iedere dag dat de juiste schoen, steun en zorg een groot verschil kunnen maken in beweeglijkheid en gezondheid. Maar het oog wil ook wat! Daarom starten we iets nieuws: een schoenenlijn voor dames waarin comfort en stijl gecombineerd worden met betaalbare prijzen. SchoenGeluk.

Podotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Klik hier voor een overzicht per verzekeraar:
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg te allen tijde uw polisvoorwaarden.

Paramedisch Centrum Herten is een gezondheidscentrum gevestigd in het voormalige Rabobankgebouw in het centrum van Herten. Het pand is ruim en modern van opzet, rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet. Paramedisch Centrum Herten beschikt over een eigen fitnessruimte en vergaderfaciliteiten. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en bovendien is er een invalidenparkeerplaats meteen voor de ingang. AV Voetzorg is gevestigd in Paramedisch Centrum Herten.

Transparantie en inzichtelijkheid in de gezondheidszorg worden steeds belangrijker. Patiënten en cliënten hebben steeds meer mogelijkheden om hun eigen behandelaars te kiezen. De keuzemogelijkheid leidt tot behoefte aan inzicht in de kwaliteit van behandelaars.

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Het doel van de NVvP is het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van podotherapie. Op deze site treft u algemene informatie aan over podotherapie. AV Voetzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Fysio Moves houdt spreekuur in Paramedisch Centrum Herten. Drs. Robbert Fleer is Fysiotherapeut, McKenzietherapeut, Mulligantherapeut en Bewegingswetenschapper. Hij werkt in Herten samen met zijn collegae Joost kruijssen en Niels Spruit. Fysio Moves werkt volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie! Zij behandelen rug- en nekklachten al dan niet gepaard met uitstraling naar arm, been of hoofd. Daarnaast behandelt Fysio Moves sportblessures van jong tot oud.

Huidtherapie Midden Limburg is werkzaam in Paramedisch Centrum Herten en beschikt over een zeer uitgebreid programma aan behandelmogelijkheden op het gebied van huidtherapie, oedeemtherapie, wondzorg én lasertherapie.

Osteopaat Bernard Nusselder is alweer enige tijd zelfstandig werkzaam in Paramedisch Centrum Herten. Iedere dinsdag en donderdag heeft hij spreekuur. Als u een afspraak wilt maken kan dat telefonisch via 06 15 83 05 51.

Kinderfysiotherapeut Lonneke Moonen van Fysio4Kids houdt spreekuur in Paramedisch Centrum Herten. Kinderen vragen om een eigen benaderingswijze, aangepast aan het specifieke ontwikkelingsprofiel van het kind. Het doel is dat het kind beter functioneert in zijn leefomgeving, meer vaardigheden leert en daar meer plezier aan beleeft. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met kinderfysiotherapeut Lonneke Moonen op telefoonnummer 06-121 21 569.

Smeets Loopcomfort heeft een dagdeel per week spreekuur in Paramedisch Centrum Herten. Smeets Loopcomfort is gespecialiseerd in het oplossen van loop- en beweegvraagstukken. Wekelijks zal zowel een orthopedisch schoentechnicus als een orthopedisch instrumentenmaker spreekuur houden.

De Diabetesvereniging Nederland (DVN) richt zich op mensen met diabetes. De DVN vindt het belangrijk dat iedereen met diabetes de juiste informatie en voorlichting krijgt. Hiervoor organiseert DVN activiteiten en cursussen, en worden er folders en brochures uitgegeven.

Bij het LoopCentrum in Horst krijgt u door deskundige adviseurs de juiste hardloop- en/of wandelschoenen aangemeten. Tijdens de analyse kijken zij met behulp van een voetspiegel en een high-speed camera naar uw voettype en looppatroon. Aan de hand van de resultaten selecteren zij vervolgens de juiste functionele schoen uit hun ruime collectie.

Een website met bijzonder veel informatie door, van én over de gezondheidszorg.