Een terugblik op het afgelopen jaar.

Wij hebben ook in 2019 niet stilgezeten en onze slogan eer aangedaan:

Het leven is te mooi om stil te zitten!

Zoals u wellicht weet, zijn Voetzorg Limburg en Vivian Heijligers Podotherapie in juli 2018 gefuseerd. Intussen weten wij al niet meer beter;-). Angelique Penders en Vivian Heijligers werkten al jaren samen. Service, aandacht voor de cliënt en het denken in oplossingen zijn voor beiden kernwaarden. De fusie is een logische keuze geweest om nog beter in te spelen op de behoefte van de cliënt en om de positie van de praktijken te versterken. Inmiddels zijn we helemaal op elkaar ingespeeld en goed gewend aan elkaar na de fusie.

Onze podotherapeut Jeanine van de Venne is sinds 11 januari van dit jaar wekelijks werkzaam in onze nieuwste praktijk in Amstenrade. Na flink wat kluswerk hebben we hier een mooie praktijk kunnen realiseren.

Angelique en Vivian zijn in april 2018 begonnen met SchoenGeluk. In onze praktijk zagen wij iedere dag dat de juiste schoen, steun en zorg een groot verschil kunnen maken in beweeglijkheid, gezondheid en het lopen zonder klachten. De beste schoenen, zo zagen we, waren niet altijd de mooiste. Daarom gingen we zelf op zoek en kochten we vanuit onze expertise als podotherapeut schoenen die geen concessies doen aan de uitstraling. We vonden stoere, chique en stijlvolle schoenen die stuk voor stuk heerlijk zitten. We zijn trots op onze collectie! En in 2019 hebben we SchoenGeluk nog beter op de kaart kunnen zetten. De zomercollectie van 2020 is reeds ingekocht en we kunnen melden dat we de collectie hebben uitgebreid met andere merken en een groter assortiment t/m breedte K.

Op 21 mei hebben wij met trots het kwaliteitskeurmerk weer ontvangen. Voor de beoordeling van de audit aan de hand van het kwaliteitsprofiel zijn normen opgesteld, zoals vastgelegd in het Reglement Kwaliteitskeurmerk.

Volgens deze normen dient de score voor de gehele audit ten minste 60% te zijn en dienen de scores voor de domeinen ‘hygiëne en infectiepreventie’ (bij alle bezochte praktijklocaties) en ‘statusvoering’ tevens minimaal 60% te zijn. Met de score van 90% waren wij superblij en wij streven ernaar deze score in de toekomst te verbeteren.

Daarnaast hebben we het 250ste keurmerk ontvangen. Hierdoor werden we nog eens extra in het zonnetje gezet. We werden verrast door een bezoek van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten met bloemen en taart.

In augustus zijn wij gestart met een gezamenlijk spreekuur met de fysiotherapeuten van #FysioMoves. Soms is het wenselijk om klachten samen te bekijken. U kunt een afspraak maken voor dit spreekuur via [email protected] of telefonisch 0475-215621

In september is Angelique tijdelijk verhuisd naar Singapore in verband met het werk van haar man. Achter de schermen blijft zij zoals altijd werkzaam voor AV Voetzorg en SchoenGeluk. Daarbij zal ze ongeveer 1x in de 2 maanden in Herten aanwezig zijn.

Sinds 2 december hebben wij een medisch pedicure die ons team is komen versterken. Haar naam is Kirstin Chorus. Ze is sinds 2002 werkzaam als pedicure en heeft in 2014 haar diploma medisch pedicure behaald. Wij werken al jaren met Kirstin samen in onze praktijk in Herten en nu komt ze ons een aantal uren per week ondersteunen in onze vestiging in Sint Odiliënberg.

En last but not least hebben wij een eigen nieuwsbrief, die 4 à 5x per jaar verschijnt. Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen AV Voetzorg, vergoedingen door zorgverzekeraars, productinformatie, voetklachten, speciale acties enzovoorts. Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, kunt u zich inschrijven via onze website: https://www.avvoetzorg.nl/#newsletter

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons in het afgelopen jaar.
Namens het hele team van AV Voetzorg wensen we u alvast een gelukkig, gezond maar vooral goedlopend goed 2020, want:

Het leven is te mooi om stil te zitten!

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief