Angelique Penders tijdelijk vanuit Singapore aan het werk voor AV Voetzorg

Telefonisch spreekuur met de podotherapeut!

Werken en wonen in Singapore! Velen heb ik geïnformeerd dat ik sinds begin september in Singapore verblijf. Het is mij helaas niet gelukt iedereen persoonlijk te spreken. Hierdoor ben ik voorlopig niet als podotherapeut aan het werk. Achter de schermen blijf ik werken voor AV Voetzorg, SchoenGeluk en Paramedisch Centrum Herten en zal ik verschillende administratieve zaken regelen. Ongeveer 1x in de 2 maanden zal ik in Nederland zijn. Op de foto het uitzicht als ik aan het werk ben, vanuit ons appartement op de 16de etage. Inmiddels verblijf ik alweer bijna een maand in Singapore en begin al aardig te wennen. De reden van mijn vertrek naar Singapore is het werk van mijn man Jeroen, hij werkt voor Danone en is voor een periode van drie a vier jaar gestationeerd in Singapore. Het eten is hier gevarieerd en lekker. Alles is goed georganiseerd. In de supermarkt is zowat alles te koop zoals in Nederland, alleen een stuk duurder, voor de verse producten gaan we naar de Wet Market in Chinatown. Boodschappen doen we op een elektrische step, i.v.m. de warmte hier een stuk aangenamer dan lopen. Ik heb het sporten opgepakt, wel in de gym, met airco;-). Vanuit Singapore wens ik iedereen het allerbeste en graag tot ziens in Nederland of wellicht hier aan de andere kant van de wereld!

Hartelijke groet, Angelique

Deel dit bericht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief